Cat * Es * En * De * Fr
La Galeria de Boss - Contactar

Benvingut a Antilla Salsa Barcelona

Antilla Salsa Barcelona és una discoteca especialitzada en Música Llatina, la millor opció per a les teves nits de salsa a la ciutat. Arriba't a la discoteca i comparteix amb nosaltres la nostre felicitat, el nostre ritme i la nostra atmosfera autènticament caribenya. Acosta't a descobrir la selecció musical dels DJ's d'Antilla: salsa, bachata, kizomba, merengue, rumba, cha-cha-cha, rueda casino... Vine i gaudeix de totes les nostres activitats: exhibicions a càrrec de reconeguts i experts ballarins, Tallers gratuïts i la col·laboració dels Salsa-boys, animant sempre la Sala amb el seu ritme i contagiosa energia i traient a ballar...
Vine i passa't-ho increïblement bé dins del nostre ambient únic i especial!!
programació

Què es Antilla Salsa Barcelona?

Antilla Salsa Barcelona, és la Sala degana de la nostra ciutat, la Pionera de la Salsa a la capital catalana, la Sala que porta marcant el ritme de la música i l'ambient llatí des de 1993.
* Record Guiness* en 1994 amb el "Son más largo", 24 hores ininterrompudes de música en viu amb l'actuació de més de 100 músics de diverses nacionalitats, rellevant-se sense descans, desinteressadament, per aconseguir assolir la fita que s'havia proposat la Sala "Antilla Cosmopolita" de llavors.

Escenari pel que han passat la majoria dels grups i orquestres del panorama llatí i 'mestís' de Barcelona, escenari que al llarg dels anys ha ofert al públic concerts internacionals amb figures i grups de la talla d' N.G. La Banda, Paulito y su Élite, Caridad Hierrezuelo, Isaac Delgado, Omara Portuondo, Estudiantina Invasora, Hermanas Ferrín, Son de la Loma... i ha rebut visites d'artistes consagrats como Johny Pacheco, Ismael Miranda, Arturo Sandoval, Yuri Buenaventura, Grupo Madera, José Alberto El Canario, Moncho, Caco Senante...

Actualment, Antilla és la Discoteca de música llatina més calenta i vibrant de la ciutat amb la seva atmosfera exclusiva, inimitable, amb dos ambients musicals diferents a la Sala 1 i la Sala 2, amb classes gratuïtes de ball al llarg de tota la nit, amb activitats on hi pot participar tothom, amb els nostres incansables animadors i els Salsa-boys... Un lloc on tu pots ballar i assaborir els genuïns còctels caribenys en una atmosfera cosmopolita i antillana.
Escola de Ball Antilla

La nostra Escola de Ball organitza els cursos trimestralment, i a l'estiu també ofereix Cursos Intensius per a tots aquells alumnes que vulguin aprofitar el seu període de vacances. La nostra Escola ensenya a ballar i al mateix temps a perfeccionar l'estil dels ballarins més exigents, i és per això que acull alumnes de tots els nivells i per a les diferents especialitats i ritmes.

A més dels cursos normals, l'Escola dissenya Cursos especials per a grups, adaptant els horaris i el professorat a les necessitats del grup. Així mateix, s'ofereixen Classes particulars per a totes les persones interessades en avançar més ràpidament i de forma individual.

Els alumnes de l'Escola, a més de les classes, gaudeixen de grans avantatges a la nostra Sala Antilla Salsa Barcelona, com ara l'entrada gratuïta, i al llarg de l'any l'Escola organitza en el seu honor festes amb exhibicions de ball, regals i sortejos.

Des de la fundació de l'Escola, ens hem esforçat en crear un ambient acollidor i únic per a totes aquelles persones que desitgin aprendre o perfeccionar el ball dels diversos ritmes llatins.

És per tot això, i per la qualitat i professionalitat del nostre professorat, que l'Escola de Ball Antilla s'ha guanyat una merescudíssima fama i ens sentim molt orgullosos de que dia darrer dia creixi la confiança dels nostres nombrosos alumnes.


Informació sobre l'Escola de Ball ANTILLA
Web:www.antillaescueladesalsa.com
Tel.: (+34) 610 900 558 (de 16:00 a 23:00 hs)
Personalment a la sala.
Facebook Escola de Ball Antilla
Director: Jordi Bauli
INFORMACIó Antilla Salsa Barcelona

Carrer d'Aragó 141, 08015-Barcelona (Spain)
Telèfon de l'Escola i Informació General: (+34) 610 900 558 (de 16:00 a 23:00).
Telèfon de l'Oficina: (+34) 934 519 913 (dimecres, dijous i divendres from 10:00 to 14:30).
E-mail : info@antillasalsa.com
Facebook : Antilla Salsa Barcelona

Obrim
· Dimecres de Bachata: de 22:00 a 05:00 hores. Entrada consumició mínima.
· Dijous: de 23:00 a 05:00 hores. Kizomba a la Sala 2. Entrada consumició mínima.
· Divendres i dissabte: de 23:00 a 06:00 horas. Salsoteca/Timba. Entrada 10 Euros amb una consumició.
· Diumenges Bailongos: de 19:00 fins a la matinada.

Tanquem
· Dilluns i Dimarts, excepte revetlles i vigílies de festiu.

PolĂ­tica de Privacitat